Is uw personeel toe aan echt een leuk bedrijfsuitje in Zuid-Limburg? Kom naar Outdoor Karting Vaals voor een compleet uitje! U wilt wel eens iets speciaals, gezelligs of ludieks doen en wellicht ook werken aan het team-gevoel? Wij kunnen alles bieden en zorgen voor een onvergetelijke dag.

Bedrijfsuitje arrangement

Het is mogelijk zelf uw arrangement samen te stellen. Denk daarbij aan onderdelen zoals karten, boogschieten, koffie en vlaai, BBQ. Maak ons uw wensen bekend en wij zullen u een onvergetelijke dag bezorgen.

Een bedrijfsuitje is natuurlijk ook geschikt om te werken aan teambuilding binnen uw bedrijf. Dit kan op een ludieke en grappige manier worden verpakt maar het is natuurlijk ook mogelijk om hier serieus mee aan de slag te gaan. Outdoor Karting Vaals werkt samen met Tiem-O.

Tiem-O teambuilding

Bedrijfsuitje Zuid-LimburgTiem-O kenmerkt zich door een persoonlijke en creatieve aanpak. Onze professionals zijn in staat draagvlak te creëren bij de stakeholders door hen te betrekken bij het ontwikkelingsproces. Iedere ontwikkeling brengt verandering met zich mee. Door de focus te leggen op de winst van de verandering, worden mensen blijvend gemotiveerd. Tiem-O werkt efficiënt door te behouden wat goed gaat en te veranderen wat gezamenlijk nodig geacht wordt.

Wilt u een snelle interventie om uw team een boost te geven? Of wilt u een diepgaand traject met een duurzame verandering in de organisatie?

Voor iedere opdrachtgever leveren wij maatwerk, omdat geen twee opdrachtgevers hetzelfde zijn. Wij streven ernaar om mensen leerervaringen te bieden op drie niveau’s: cognitief, emotioneel en fysiek. Onze uitgangspunten zijn het potentieel en de behoeften van de mensen in het team, de teamleider en de organisatie.

Na een interventie van Tiem-O hebben mensen onderling meer begrip, vertrouwen, veiligheid, daadkracht, motivatie en plezier. Hierdoor wordt de samenwerking verbeterd, en daarmee behaalt uw team grotere prestaties.

 

Contact opnemen