Gezellig vrijgezellenfeest voor vrouwen – Outdoor Karten in Vaals

Organiseer jij een vrijgezellenfeest voor je beste vriendin? Dan wil je natuurlijk iets gezelligs met de vrouwen! Een opwindende activiteit, maar iets waarbij natuurlijk ook genoeg ruimte is voor een lekker hapje, een drankje en een flinke portie gezelligheid. Een potje karten bij Outdoor Karting Vaals is dan ideaal!

Karten bij vrijgezellenfeest

Tijdens een vrijgezellenfeest voor vrouwen lekker een paar rondjes karten is leuk voor de hele groep. Lekker ongedwongen zo hard mogelijk rijden en kijken wie als eerste over de finish kan gaan. Maar let wel op, want met één stuurfoutje rij je zo het gras in.

Dat lees je goed: onze kartbaan is in de buitenlucht! Je zit dus niet benauwd binnen in de herrie, maar voelt de frisse wind terwijl je uitkijkt op het schilderachtige landschap van het Selzerbeekdal. Dankzij het Limburgse heuvellandschap heeft onze baan bovendien veel natuurlijk hoogteverschil en genoeg snelle lange bochten en nauwe haarspeldbochten die samen voor een goede dosis uitdaging zorgen. Zo hebben jullie nog nooit gekart!

Leuk voor iedereen

Wil je bij het vrijgezellenfeest met de vriendinnen lekker karten, maar twijfel je of dat voor alle vrouwen in de groep wel iets is? Wees dan gerust, het maakt helemaal niet uit of de deelnemers wel of geen kart-ervaring hebben. Iedereen krijgt namelijk voordat zij de baan op gaat een bliksemcursus. Jullie rijden ook nog eerst een oefenrondje, zodat je even kan wennen aan de baan, de kart en elkaar. Daarna gaat het er pas echt om! Wil of kan iemand niet meedoen? Dan kijkt zij toch gewoon met een goed glas wijn in de hand toe vanaf ons zonovergoten terras?

Vrijgezellenfeest op maat

Een vrijgezellenfeest voor een vrouw is natuurlijk iets persoonlijks. Nog even één keer met je beste vriendinnen helemaal losgaan, dan wil je wel zelf de touwtjes in handen houden. Daarom organiseren wij een vrijgezellenfeest graag op maat. Je kunt het kartarrangement bijvoorbeeld uitbreiden met een boogschietsessie, of je even terugtrekken in onze blokhut om cadeaus uit te delen of gewoon even lekker bij te kletsen. Een hapje en een drankje verzorgen is ook geen enkel probleem! We verzorgen graag de lunch en/of het avondmaal bij jullie vrijgezellenfeest. Ga je na het karten nog op pad? Dankzij onze heerlijke ligging in Zuid-Limburg ben je zó weer op pad naar de volgende activiteit, of naar een restaurant of bar.

Wil jij gelijk het vrijgezellenfeest van de aanstaande bruid boeken? Boek dan gelijk online! Toch nog op zoek naar meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met jullie mee om het vrijgezellenfeest een groot succes te maken!