Organiseer je een vrijgezellenfeest? Een uitdagende activiteit die de adrenaline lekker opstuwt mag dan natuurlijk niet op het programma ontbreken! Een potje karten is dan natuurlijk helemaal perfect. En waar in Limburg kun je nou beter karten dan op de buitenkartbaan van Outdoor Karting Vaals?

Outdoor karten

Karten spreekt bijna iedereen wel aan. De meeste opties zijn echter indoor, oftewel binnen. Dat kan krap en benauwd zijn. Veel leuker is om in de buitenlucht te scheuren. Met de frisse wind in je gezicht en écht asfalt onder je wielen voelt outdoor karten veel meer aan als echt racen. Eén stuurfoutje en je belandt ook zo in het gras.

Kunstmatige heuvels en fly-overs zijn niet nodig; buiten benut je gewoon het natuurlijke hoogteverschil voor meer uitdaging en sensatie! Onze outdoor kartbaan is uniek in Limburg. De baan is maar liefst 614 meter lang en combineert snelle lange bochten met nauwe haarspeltbochten. Zo heb je nog nooit gekart!

Vrijgezellenfeest op maat

Een vrijgezellenfeest is een persoonlijke aangelegenheid! We organiseren dan ook graag een vrijgezellenfeest op maat voor jullie vrijgezel. Combineer bijvoorbeeld een spannende kartrace met een boogschietsessie! Natuurlijk kunnen we ook een hapje en een drankje verzorgen. Met onze blokhut hebben jullie je eigen privé-stekje om bijvoorbeeld cadeaus uit te delen of even bij te praten. Je kan daar ook lekker BBQ-en! Is karten alleen een onderdeel van je dag? Geen probleem! Dankzij onze ideale ligging in Zuid-Limburg zijn er nog vele andere toffe activiteiten, restaurantjes en bars te vinden in de omgeving.

Voor man en vrouw

Karten is leuk voor iedereen! Het maakt dus niet uit of het een vrijgezellenfeest voor een man of vrouw is. Je hoeft ook helemaal geen kart-ervaring te hebben. Voordat jullie het circuit op gaan, krijg je een bliksemcursus. Vervolgens rijden jullie eerst een oefenrondje, zodat je even aan de kart, de baan en elkaar kan wennen. Zo weet je meteen wie je grootste concurrenten zijn. Pas daarna is het tijd voor het echte werk!

Plan je vrijgezellenfeest

Gelijk je vrijgezellenfeest boeken, of wil je toch eerst nog even wat meer informatie? Boek dan gelijk of neem contact met ons op. We denken graag met je mee om het vrijgezellenfeest tot een groot succes te maken!