Het is ontzettend leuk om samen met collega’s, zakenpartners of je team een activiteit te organiseren. Een relatie-event wordt vaak ingevuld met een etentje. Maar het is toch veel leuker om actief bezig te zijn met elkaar. Zuid-Limburg heeft veel attracties en activiteiten te bieden.

Actief relatie-event bij Outdoor Karting Vaals

Wanneer u een relatie-event bij Outdoor Karting Vaals boekt zorgen wij ervoor dat het u aan niets zal ontbreken. Sport, spanning en sensatie wanneer jullie het tegen elkaar opnemen in wedstrijdverband. Dat kan individueel maar ook in groepen. Wedstrijden in groepen zorgen voor tactiek besprekingen, meer toewijding en spanning.

actief relatie-event in Zuid-Limburg

Wij kunnen ook een arrangement maken inclusief handboog- of kruisboogschieten. Na een spannende race is het mogelijk om in onze blokhut te verblijven en onder het genot van koffie met Limburgse vlaai of een luxe BBQ gezellig na te praten. Vraag ons naar de mogelijkheden voor een arrangement op maat voor uw relatie- event.

Zuid-Limburg en Vaals

Zuid-Limburg en Vaals hebben veel attracties en activiteiten te bieden die uitermate geschikt zijn voor een relatie-event. De prachtige landelijke omgeving nodigt uit om lange wandel- of fietstochten te maken. Maar ook te paard is Zuid-Limburg goed te verkennen. Maak lange tochten in het Vijlenerbos waarna u heerlijk kunt bijkomen bij Berghut “Het Hijgend Hert”.

Natuurlijk is het ook mogelijk dat Outdoor Karting Vaals een onderdeel van uw relatie-event is. Denk aan wellicht een combinatie met een bezoek aan het drielandenpunt, outdoor karten bij Outdoor Karting Vaals en daarna een hapje eten bij Cuba Libre in Vijlen.