Iedereen is tijdens een schoolreisje wel eens naar een dierentuin, pretpark, museum of speelparadijs in Zuid-Limburg geweest. Karten is een heel bijzondere activiteit voor een schoolreisje en weer eens net iets anders dan anders. Je bent actief met elkaar bezig en we kunnen de kinderen verwennen met een heerlijke BBQ achteraf.

Het leukste actieve schoolreisje in Zuid-Limburg

Het is bij Outdoor Karting Vaals tevens mogelijk om karten te combineren met andere sportieve activiteiten zoals bijvoorbeeld in combinatie met een bezoek aan de Wilhelminatoren of het Labyrinth bij het Drielandpunt of een bezoek aan de glasblazer. Bij ons kun je ook boogschieten. Al onze activiteiten vinden plaats in de buitenlucht met een verbluffend mooi uitzicht op de Limburgse heuvels en bossen. Mocht het regenen dat zorgen wij tegen een kleine vergoeding voor een spatdichte en vuilwerende overall tijdens het karten. Boogschieten kan ook overdekt plaatsvinden en voor een BBQ is dan ruimte binnen in de blokhut. Buiten de blokhut is het terras eveneens overdekt.

actief schoolreisje in Zuid-LimburgDuo-kart en mini-kart

Voor de kinderen vanaf 7 jaar hebben we mini-karts ter beschikking. Er wordt in aparte heats gereden met de mini-karts, veiligheid op de baan staat bij ons hoog in het vaandel.

Kinderen die het eng vinden om alleen te karten, of jonger zijn dan 7 jaar, kunnen samen met een volwassene in de duo-kart. Dit is tevens ook een uitstekende optie voor kinderen of tieners met een beperking.

Schoolreisje arrangement

Ieder schoolreisje is weer anders en iedere school heeft weer een ander budget. Wij kunnen voor zowel basis- als voortgezet onderwijs een arrangement voor een schoolreisje op maat maken. Prijzen zijn op aanvraag.

[button link=”/arrangementen/samenstellen” size=”large” color=”red”]Stel je eigen arrangement samen[/button]

 

Contact opnemen