Buitenland in eigen land

Op vakantie in Zuid-Limburg waan je je op vakantie in het buitenland. Het prachtig glooiende landschap, de uitgestrekte velden en dichtbegroeide bossen zijn bij uitstek geschikt voor een actieve vakantie met veel lange wandel- en/of fietstochten. Zuid-Limburg is een gebied met een uniek karakter. De vakwerkboerderijen, kapelletjes en kruisbeelden, ook het cultuurhistorisch erfgoed is uitzonderlijk gaaf. De rijke grond, van vruchtbare löss, silex en kalksteen. Het rijke verenigingsleven dat de mensen in dorpen bindt. Ze zorgen ervoor dat mensen op vakantie in Zuid-Limburg een gevoel van rijkdom ervaren.

actieve vakantie in Zuid-Limburg

Sport, spanning en sensatie

Na een aantal ontspannen dagen ben je wellicht wel toe aan wat sport, spanning en sensatie. Outdoor Karting Vaals is de enige outdoor kartbaan van Limburg, dat wil je niet missen tijdens je vakantie. Midden in de heuvels en met uitzicht op een schitterend bos kun je kennismaken met deze tak van sport waar je bloed sneller van gaat stromen.

Voor kinderen en volwassenen

Bij ons kunnen zowel kinderen als volwassen karten. Kinderen rijden in aparte heats met enkel kinderen in verband met de veiligheid. Tevens rijden de kids bij ons pas vanaf 7 jaar zelfstandig in een kart. De allerkleinsten, jonger dan 7 jaar, mogen samen met een volwassenen in het duo-kart.

Arrangementen

We hebben diverse arrangementen voor groepen samengesteld. We beschikken over een sfeervolle blokhut waar groepen privé kunnen genieten van een BBQ of een lunch. Ook bieden we activiteiten zoals boogschieten en een workshop graffiti spuiten aan. Natuurlijk is het ook mogelijk om een arrangement op maat te maken.

Actieve vakantie

Wanneer je meer informatie wilt over het boeken van een actieve vakantie in Limburg kun je terecht op de website van de VVV Zuid-Limburg. Vergeet vooral niet bij ons langs te komen. Wij zullen je een onvergetelijke dag bezorgen!