Kinderfeestje in Limburg? Outdoor Karten is leuk én veilig

Zoek je een leuk kinderfeestje in Limburg? Kom karten bij Outdoor Karting Vaals! Wij maken er een geweldig kinderfeestje van dat je kinderen nooit meer zullen vergeten. We zijn bovendien helemaal ingesteld op kinderkarting, met onder andere speciale kinderkarts. Veiligheid staat dus voorop bij Outdoor Karting Vaals!

Arrangementen

kinderfeestje in limburg kartingvaalsOm er een écht kinderfeestje van te maken, hebben wij een speciaal arrangement samengesteld. Tijdens een kinderfeestje hebben jullie de baan voor jezelf. Er rijden dus geen vreemden mee. Maar bij een kinderfeestje mag je ook gebruik maken van onze blokhut. Dat is een ideaal moment om bijvoorbeeld cadeautjes uit te pakken, of om een van de andere spellen zoals darten of steltlopen uit te proberen. Natuurlijk regelen we ook wat te eten en te drinken én hebben we een cadeautje voor de jarige!

Wil je het kinderfeestje nóg onvergetelijker maken? Het kinderfeest arrangement is op allerlei manieren uit te breiden. Met bijvoorbeeld een extra heat karten, maar ook met een sessie handboogschieten voor kinderen, of een medaille of beker als aandenken voor de winnaar. Bekijk alle mogelijkheden of neem contact met ons op, we denken graag mee bij het organiseren van het perfecte kinderfeestje!

Mini Kart

kinderfeestje in limburg kartingvaals2Kleine snelheidsduivels zijn meer dan welkom bij ons! Al vanaf 8 jaar en met een minimumlengte van 135 cm kunnen kinderen zelf rijden met onze Mini Karts. Deze karts zijn helemaal afgestemd op kinderen. Hoewel kinderen vanaf 160 cm ook plaats mogen nemen in de karts voor grote mensen, raden we iedereen aan zo lang mogelijk voor de Mini Karts te kiezen. Die zijn makkelijker te besturen en dat maakt karten alleen maar leuker!

Outdoor Karting Vaals beschikt over speciale Duo-Karts voor twee personen. Kinderen die nog net te klein zijn om zelf te karten, door een handicap of vanwege een andere reden zelf geen kart kunnen besturen, of zelf karten gewoon nog net iets te spannend vinden, kunnen met een Duo-Kart tóch gezellig meedoen.

Veiligheid

Outdoor Karting Vaals heeft veiligheid hoog in het vaandel en zeker bij kinderkarten nemen wij geen enkel risico. Kinderen rijden bijvoorbeeld bij ons altijd in aparte kinderheats, zodat ze veilig en in hun eigen tempo kunnen racen. Kinderen rijden altijd met een helm en neksteun en krijgen bovendien een duidelijke uitleg voordat zij op de baan mogen. Zelfs als aan de minimumlengte-eis wordt voldaan, controleren we of een kind de kart goed kan bedienen.

Uniek kinderfeestje in Limburg

De outdoor kartbaan van Outdoor Karting Vaals is uniek in Limburg! Met een lengte van maar liefst 614 meter en natuurlijke hoogteverschillen is het een prachtige baan die zijn weerga niet kent. De snelle lange bochten en nauwe haarspelbochten zorgen bovendien voor veel uitdaging en spanning.

 

Ben je dus op zoek naar een echt leuk kinderfeestje? Kies Outdoor Karting Vaals! Informeer naar de mogelijkheden of neem vandaag nog contact op voor een arrangement op maat.

kinderfeestje in limburg kartingvaals3