Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje? Denk eens aan outdoor karten! Karten is namelijk voor iedereen geschikt. Het is een leuke en actieve bezigheid, die bovendien ook samenwerken stimuleert. Kortom, het is de perfecte activiteit voor een bedrijfsuitje!

Gezellig outdoor karten als bedrijfsuitje

In de buitenlucht karten is uniek bij Karting Vaals. De meeste kartbanen zijn overdekt (indoor). Kartbanen hebben daardoor het imago krap en benauwd te zijn en zijn daarom niet echt geschikt voor grote groepen. Er kunnen immers maar een paar coureurs tegelijk de baan op en de rest staat dan maar te wachten.

Outdoor karten is een heel andere ervaring. Tijdens het rijden heb je de sensatie van de wind in je gezicht en je ruikt de frisse lucht. Wie niet op de baan aan het rijden is, kijkt lekker toe vanaf het zonnige terras onder genot van een hakje en drankje.karten als bedrijfsuitje

Teambuilding

Een bedrijfsuitje is de ideale gelegenheid om aan teambuilding te doen. Door op een leuke manier samen te werken buiten de werkvloer, verbeter je ook de chemie op de werkvloer. Ook karten is daarom heel erg geschikt voor een bedrijfsuitje. Karten is namelijk helemaal geen individualistische sport!

Wanneer er in teams wordt gereden, is tactiek en communicatie uiterst belangrijk. Een team maakt een aantal pitstops per race en wisselt dan van rijder. Welke rijder rijdt wanneer? Op welke momenten maken jullie een pitstop en wat doet de concurrentie? Dit is samenwerken in het heetst van de strijd!

Combineren met andere activiteiten

Even genoeg van het karten? Of wil je een alternatief aanbieden aan de mensen die toch niet zo van karten houden? Outdoor Karting Vaals ligt ideaal om te combineren met andere activiteiten in het prachtige Limburgse landschap, maar we bieden zelf ook andere activiteiten aan. Combineer karten bijvoorbeeld met hand- of kruisboogschieten!

karten als bedrijfsuitje

karten als bedrijfsuitje

Maak er een écht bedrijfsuitje van

Een echt bedrijfsuitje is natuurlijk niet compleet zonder een lekkere maaltijd. Een smakelijke lunch, gezellige barbecue of een compleet buffet, Outdoor Karting Vaals verzorgt het graag voor u. We bieden verschillende arrangementen aan, dus neem eens een kijkje bij de mogelijkheden.

Kies dus ook outdoor karten als volgende bedrijfsuitje! Outdoor karting is:

  • Geschikt voor iedereen
  • Leuk en actief
  • Een activiteit die samenwerken stimuleert
  • Te combineren met andere activiteiten
  • Inclusief lunch, BBQ of buffet!

Boek uw arrangement of neem contact met ons op voor een bedrijfsuitje op maat!