Buiten actief bezig zijn tijdens een outdoor arrangement, dat is wat je wilt. Bij Outdoor Karting Vaals ben je aan het juiste adres. Wij kunnen diverse arrangementen voor je samenstellen.

Outdoor arrangement in Zuid-Limburg

Het outdoor parcours van Outdoor Karting Vaals is gelegen in een prachtig dal in Zuid-Limburg, omgeven door bossen en heuvels. De omgeving zal je verrassen en de activiteiten zorgen voor  sport, spanning en sensatie.

Outdoor arrangement in Zuid-LimburgDe mogelijkheden

Bij Outdoor Karting Vaals is het mogelijk om gewoon binnen te lopen en een aantal heats te karten. Al is het natuurlijk wel verstandig even te bellen van te voren om zo teleurstelling te voorkomen.

Bekijk onze arrangementen eens. Wellicht zit er iets voor je bij. Maar je kunt ook zelf je arrangement samenstellen. Je kunt karten bijvoorbeeld combineren met boogschieten (zowel hand- als kruisboogschieten).

Wij kunnen tijdens een outdoor arrangement een BBQ, lunch, picknick of borrel verzorgen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Vaals en omgeving

Outdoor arrangement Zuid-LimburgOutdoor Karting Vaals is gelegen in het Selzerbeekdal in Vaals, grenzend aan de Duitse en Belgische grens. Het dal is een droge helling en een drassig grasland gelegen langs de Hermansbeek. Dit is een zijbeekje van de Selzer- of Sinselbeek. De Hermansbeek stroomt zo snel dat hij het karakter van een bergbeekje heeft.

Selzerbeeldal Vaals Langs de beek staan elzenbosjes en struweel. In de Hermansbeek zwemmen elrits en bermpje, bijzondere vissoorten die alleen in snelstromend water voorkomen. Het Geuldal is een diep uitgesleten beekdal. Hier kun je wandelen langs bronnen en beekjes, door weilanden, bossen en hoogstamboomgaarden en over holle wegen.
Het planten en dierenleven is in het Geuldal erg gevarieerd door de afwisseling in bodemgesteldheid en natte en droge delen. Door de jarenlange invloed van de Belgische zink- en loodmijnen komt er plaatselijk een zogeheten zinkflora voor met planten als zinkviooltje en zinkboerenkers.

Meer informatie over het Selzerbeekdal.