Teambuilding in Limburg? Kom outdoor karten!

teambuilding kartenTeambuilding is soms gewoon even nodig. Je brengt natuurlijk al veel tijd door met je collega’s, maar meestal in dezelfde setting. Een teambuilding uitje kan de boel even lekker opschudden. Even in een totaal andere omgeving dingen doen die jullie normaal op werk niet doen, in een andere samenstelling. En bovendien is het natuurlijk ook gewoon leuk om samen eens iets anders te doen dan alleen maar werken. Misschien denk je aan een heidag, een moordspel, een al wat actievere citygame, of… outdoor karten natuurlijk!

 

Karten is een hele geschikte activiteit om het groepsgevoel te vergroten. Zeker wanneer er in teamverband wordt geracet. Bij een Le Mans race wisselen verschillende rijders elkaar af en dus zijn teamwork, communicatie en strategie uitermate belangrijk. Wie rijdt de kwalificatieronde? In welke volgorde wisselen jullie elkaar af en wanneer maak je een pitstop? Samen stem je je teamstrategie af, beoordeel je de situatie op de baan en proberen jullie zoveel mogelijk rondes af te leggen binnen de vastgestelde tijd. Het team dat de meeste rondjes weet te voltooien, wint de race!

 

Het leuke van outdoor karting is bovendien dat je er ook écht even uit bent met zijn allen. Terwijl de hal bij overdekt karten al snel benauwd wordt en door het lawaai en de locatie vaak minder leuk is voor omstanders om naar te kijken, sta je bij outdoor karten lekker in de buitenlucht. In geval van Outdoor Karting Vaals sta je zelfs midden in het prachtige Limburgse heuvellandschap! Hoef je niet op de baan te zijn? Dan kun je vanaf het zonnige terras toekijken met een hapje en drankje binnen handbereik.

teambuilding karten

teambuilding bbq

Maak van teambuilding een echt uitje!

Behoefte aan een programma met meer afwisseling? In de directe omgeving zijn veel andere activiteiten te ondernemen en we denken graag mee over hoe dat de combineren is met een kartsessie. Karten is ook rechtstreeks bij ons te combineren met hand- of kruisboogschieten. De dag onderbreken of in stijl afsluiten met een lunch of barbecue is uiteraard ook mogelijk! Outdoor Karting Vaals verzorgt graag de catering tijdens je teambuildingsdag.

Meer informatie? Neem contact met ons op voor een teambuilduitje op maat of boek gelijk je arrangement.