Kinderkarten in Limburg doe je bij Outdoor Karting Vaals! Karten is tenslotte niet alleen leuk voor volwassenen, ook kinderen beleven veel plezier aan karten. Outdoor Karting Vaals is daarom ook helemaal ingesteld op kinderkarting.

Mini Kart voor kinderen

Speciaal voor de kleine Max Verstappens onder ons beschikt Outdoor Karting Vaals over Mini Karts. Deze kleinere karts zijn ideaal voor kinderen. Vanaf 7 jaar en met een minimumlengte van 135 cm kunnen zij deze kinderkarts helemaal zelf besturen. Ook voor wat grotere kinderen is het vaak leuker om gebruik te maken van de kinderkarts, omdat die veel makkelijker te besturen zijn. Kinderen met een minimumlengte van 160 cm kunnen ook rondrijden in ‘grote mensen karts’, om het echte werk te beleven.

Is zelf karten nog iets te spannend, is een kind nog net iets te klein of kan iemand door een handicap of vanwege een andere reden niet zelfstandig een kart besturen? Dan kunnen zij wel mee met iemand in de speciale duo-kart voor twee personen. Zo kan echt iedereen meedoen bij Outdoor Karting Vaals!

kinderkartenVeiligheid voorop

Veiligheid staat bij ons altijd voorop; zeker bij kinderkarten. Kinderen rijden daarom bij ons in aparte kinderheats en alle kinderen rijden met een neksteun en helm. Ook krijgen kinderen een duidelijke uitleg voordat zij de baan op mogen. Als u graag met de hele familie samen de baan op wilt, dan kiezen onze baanmedewerkers een geschikt en rustig moment voor u uit. Kinderen die nog te jong of te klein zijn, of om een andere reden niet in staat zijn om zelfstandig een kart te besturen, kunnen uiteraard wel mee in de genoemde duo-kart.

Formule 1 naspelen of een schoolreisje

We houden dus met iedereen rekening en dat maakt Outdoor Karting Vaals de ideale locatie om te kinderkarten in Limburg. Natuurlijk is het mogelijk om losse heats te boeken, voor wanneer je gewoon even een paar rondjes lekker wilt rijden. Maar we verzorgen ook complete kinderfeestjes. Tijdens een kinderfeestje heb je het circuit helemaal exclusief voor jezelf. Max Verstappen nadoen? Met de Formule 1-verkleedspullen ben je net een echte coureur. De winnaars worden vervolgens echt gehuldigd en na afloop zorgen we natuurlijk voor wat lekkers te eten.

Onze kinderfeestjes zijn helemaal naar wens samen te stellen en uit te breiden. Denk bijvoorbeeld aan meer rondjes om te rijden, medailles of zelfs een beker voor de winnaar, maar het is ook mogelijk om kinderkarten te combineren met andere activiteit, zoals handboogschieten. Onze kinderkarting arrangementen zijn door deze veelzijdigheid ook heel erg geschikt voor schoolreisjes. Dat is weer eens wat anders dan de dierentuin of een pretpark!

Uniek in Limburg

Onze outdoor kartbaan is uniek in Limburg. Over een lengte van 614 meter wisselen snelle lange bochten en nauwe haarspelbochten af en dankzij het geweldige landschap van het Selzerbeekdal krijg je te maken met natuurlijke hoogteverschillen zoals je die nergens anders hebt. Het is een unieke outdoor kartbaan met voor elk wat wils en dus zeer geschikt voor kinderkarten.

Wil je dus kinderkarten in Limburg? Kies Outdoor Karting Vaals! Informeer naar de mogelijkheden of neem vandaag nog contact op voor een arrangement op maat.