Wanneer je op zoek bent naar een sportieve activiteit in Limburg kun je je hart ophalen bij Outdoor Karting Vaals. Natuurlijk kun je bij ons met vrienden en familie genieten van een aantal heats karten maar we hebben meer te bieden dan enkel karten.

Karten

Als je gezellig een aantal heats wilt karten kun je gewoon bij ons binnenlopen tijdens de openingsuren. Toch raden we je altijd aan om even van te voren te bellen om zo teleurstelling te voorkomen.

Sportieve activiteit voor groepen

Het is uiteraard mogelijk om een arrangement te boeken. Denk bijvoorbeeld aan een volledig verzorgde dag met diverse activiteiten zoals boogschieten (hand- en/of kruisboog), koffie en vlaai, karten, BBQ of buffet. Samen met je vrienden, familie of bedrijf ben je lekker sportief bezig maar natuurlijk wordt er daarbij ook gezorgd voor goed eten en drinken. Wij bieden diverse arrangementen aan maar het is ook mogelijk om je eigen arrangement samen te stellen.

sportieve activiteitOutdoor Karting Vaals

Outdoor Karting Vaals heeft veel te bieden voor vakantiegangers maar ook voor bijvoorbeeld bedrijven die zich willen oriënteren op team-building en een team-event willen organiseren. Wij maken graag voor iedere groep op zoek naar een sportieve activiteit, op basis van de wensen, een arrangement op maat. Wij zullen jullie en onvergetelijke dag verzorgen!

Zuid-Limburg en omgeving

Zuid-Limburg en ook Vaals in het bijzonder voelt en ervaar je als een stukje buitenland in eigen land. Hier kun je ontspannen genieten maar ook deelnemen aan spannende en sportieve activiteiten.

Rond het drielandenpunt kan men eindeloos wandelen door de uitgestrekte Duitse, Belgische en Nederlandse bossen: dat is Zuid-Limburg. Men treft hier Europa’s grootste doolhof aan, het Drielandenlabyrint. Steden als Aken, Luik en Maastricht liggen naast de deur. Wandel-, fiets- en autokaarten helpen u op weg tijdens uw ontdekkingstochten. Hier vind je alles om je uitje compleet te maken. Meer informatie over Vaals.