Een leuk en actief vrijgezellenfeest organiseren is altijd weer een uitdaging. Gezellig het internet afstruinen op zoek naar originele ideeën en leuke activiteiten. En dan vooral allerlei ingewikkelde moorddiners, themafeesten en workshops tegenkomen. Maar dat hebben we allemaal al gedaan tijdens vorige bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten.

Outdoor Karting Vaals maakt voor vrijgezellenfeesten arrangementen op maat. Geef jullie wensen door en wij zullen ervoor zorgen dat het jullie tijdens deze dag aan niets zal ontbreken. Waar het sowieso niet aan zal ontbreken bij Outdoor Karting Vaals is sport, spanning en sensatie. Kortom een actief vrijgezellenfeest om nooit te vergeten.

Actief vrijgezellenfeest organiseren in Zuid-Limburg

Actief vrijgezellenfeest in Zuid-LimburgWanneer je ervoor kiest het vrijgezellenfeest van je vriend(in) of familielid te organiseren in Limburg, dan zit je goed. Limburg en met name Zuid-Limburg heeft voor elk wat wils te bieden. Je kunt eindeloos wandelen, fietsen of paardrijden door de prachtige natuur maar je kunt ook voor snelheid en actie gaan. In het laatste geval, kies je voor Outdoor Karting Vaals als uitvalsbasis voor een actief vrijgezellenfeest. Wij kunnen de hele dag voor jullie organiseren maar het is uiteraard ook mogelijk dat karten enkel een onderdeel van jullie programma zal zijn. Je kunt karten bij Outdoor Karting Vaals natuurlijk leuk combineren met een bezoek aan het Drielandenpunt en een afsluitend diner bij Cuba Libre in Vijlen of lekker grieken bij Grieks eethuis Troje in Vaals.

We organiseren een spannende kartwedstrijd voor jullie en bij ons is het tevens mogelijk om boogschieten op te nemen in het arrangement. Ook voor eten en drinken kunnen we zorgen. In en voor de blokhut hebben jullie een privé plek om cadeaus en dergelijke uit te delen, lekker te BBQ-en en gezellig bij te praten.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over het organiseren van een actief vrijgezellenfeest of stel je eigen arrangement samen.

 

Contact opnemen