Nederland, Belgie en Duitsland

Wie kent het Drielandenpunt niet? Iedereen heeft er wel eens van gehoord en het is een van de grootste trekpleisters van Zuid-Limburg en Vaals in het bijzonder. Hier komen de landen Nederland, België en Duitsland bij elkaar en erom heen kun je vele attracties vinden. Iedere bezoeker van Vaals moet er geweest zijn. Daarna kom je gezellig langs bij ons voor de nodige sport, spanning en sensatie op de kartbaan!

Vaals Drielandenpunt

Drielandenpunt

Er zijn zoveel leuke dingen te doen rondom het Drielandenpunt. Je kunt er namelijk prachtig wandelen. Of je brengt een bezoek aan het labyrint en hopelijk vind je de weg terug. Maar je kunt ook heerlijk bijkomen in het restaurant.

Combineer je uitstapje aan het Drienlandenpunt met een bezoek aan Outdoor Karting Vaals. Leuk voor zowel ouders als de kids. Wij beschikken over minikarts waar de kleintjes vanaf 7 jaar al velig zelfstandig in mogen karten. Natuurlijk is het voor pa ook leuk om een heat mee te rijden en ook ma kan meedoen. Daarna lekker bijkomen met een drankje en wat lekkers op ons mooie terras.

Het labyrint

Het doolhof en aangrenzende souvenirwinkel bij het Drielandenpunt zijn voor passanten geopend van 1 april tot en met 1 november. De openingstijden zijn van 10 uur tot 18 uur. Let wel op: de kassa sluit om 17 uur, dus zorg ervoor dat je op tijd binnen bent! Buiten deze periode gaan het labyrint en de souvenirwinkel open bij redelijk weer in vakanties en weekenden. Gemiddeld duurt een tocht door het labyrint 45 minuten.

Wandelen

Zuid-Limburg is bij uitstek geschikt om prachtige wandelingen te maken. Na een spannende heat karten en een kop koffie met vlaai is het heerlijk om in de omgeving even de benen te strekken. Mooie wandelroutes kun je hier vinden.