Wat te doen in Vaals

Vaals ligt in het zuidelijkste puntje van Nederland en grenst aan België en Duitsland. Er zijn in Vaals meer activiteiten te ondernemen dan het Drielandenpunt bezoeken.

Activiteiten

Activiteiten VaalsWanneer je op vakantie bent in de buurt van Vaals dan kun je je hart ophalen. Je kunt hier namelijk heerlijk wandelen en fietsen in het prachtige Selzerbeekdal. Zuid-Limburg en Vaals in het bijzonder voelen en ervaar je als een stukje buitenland in eigen land. Hier kun je ontspannen genieten maar ook deelnemen aan spannende en sportieve activiteiten.

Rond het Drielandenpunt kun je eindeloos wandelen door de uitgestrekte Duitse, Belgische en Nederlandse bossen: dat is Zuid-Limburg. Je treft hier Europa’s grootste doolhof aan, het Drielandenlabyrint. Steden als Aken, Luik en Maastricht liggen naast de deur. Wandel-, fiets- en autokaarten helpen je op weg tijdens de ontdekkingstochten. Hier vind je alles om je uitje compleet te maken. Meer informatie over Zuid-Limburg.

activiteiten VaalsMaar Vaals heeft nog veel meer te bieden. Als je er bent neem dan eens een bezoekje aan het Museum Vaals. Voor ieder is er wel wat te doen. Want voor de snelheidsduivels beschikt Vaals zelfs over een kartbaan. Niet zomaar een kartbaan, een kartbaan midden in de natuur en de enige outdoor kartbaan van Limburg en misschien wel de mooist gelegen baan van Nederland.

In Vaals kun je trouwens ook culinair genieten. Van de verfijnde keuken tot lekker een hapje bij de Griek. Combineer tijdens je vakantie, kunst, natuur en sport. Geniet van Vaals, want hier kan het allemaal.