Recreatief aanbod

Attracties Zuid-LimburgHet rustige en kalme heuvelland wordt omringd door historische steden (Maastricht, Sittard) en grootschalige dag-attracties (Parkstad). In een gebied van 25 bij 25 kilometer komt een geweldig gevarieerd en rijk aanbod bij elkaar van een on-Nederlandse kwaliteit en allure. Een regio waar je je in het buitenland waant. En wie de grens daadwerkelijk overgaat naar de Voerstreek of steden als Aken, Hasselt en Luik heeft heel Europa aan zijn voeten. Voor diverse attracties, een arrangement, overnachting of evenement: www.vvvzuidlimburg.nl. Voor Maastricht: www.vvvmaastricht.nl.

Karten en boogschieten

Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste attracties in Zuid-Limburg. Natuurlijk wil je niet vergeten ook even bij ons langs te komen en een aantal heats te karten of voor een sessie boogschieten. Wij bezorgen je een mooie dag en kunnen ook voor lekker eten zorgen, zoals een lunch of BBQ.

[button link=”/arrangementen/samenstellen” size=”large” color=”red”]Stel hier je eigen arrangement samen[/button]

Andere leuke attracties in Zuid-Limburg

GaiaZOO dierentuin

GaiaZOO is gelegen in Kerkrade en is niet zomaar een dierentuin. Als moderne dierentuin ondersteunt GaiaZOO via haar natuurbehoudstichting Gaia Nature Fund diverse projecten die natuur of diersoorten van over de hele wereld beschermen. GaiaZOO is inmiddels vier keer uitgeroepen tot beste dierentuin van Nederland en onderscheiden met de ZOOaward.

Snowworld

SnowWorld in Landgraaf biedt je een heerlijk dagje sneeuwplezier. Après-ski in één van de gezellige bars of een heerlijke barbecue op het terras is heel erg gezellig en je waant je in Oostenrijk of Zwitserland. Sporten kan in het luxe fitnesscenter en je kunt tevens genieten van het beauty- en wellnesscenter.

Sprookjesbos

Het sprookjesbos is een prachtige attractie voor de kleintjes onder ons. Het bos is gelegen in Valkenburg. Het thuis van Roodkapje, Vrouw Holle en de andere bewoners wordt de komende periode verbouwd. Zij zijn hard aan de slag met tekeningen, plannen en sprokkelen om het bos nieuw leven in te blazen. In 2013 zal het klaar zijn, vast nog mooier en leuker dan het al was.

Brunsummerheide

Geniet vlak bij Heerlen van dit prachtige uitgestrekte Zuid-Limburgse heuvellandschap. Wandel over de heide, loop door de bossen en langs vennen, moerasgebieden en de Roode Beek. Uiteraard mag een wandeling over de paarse heide in augustus niet ontbreken!