Een leuke familiedag organiseren kan best wel lastig zijn. De kinderen en jongeren willen niets liever dan actief bezig zijn. De papa’s vinden het fantastisch om actief bezig te zijn en zich weer jong te voelen, terwijl mama’s en de opa’s en oma’s liever in alle rust bijpraten.

De ideale familiedag in Zuid-Limburg

Familiedag in Zuid-LimburgOutdoor Karting Vaals heeft voor iedereen wat te bieden. Voor wie actief bezig wilt zijn kan er gekart worden op de buitenbaan en voor wie niet wilt karten hebben we een andere activiteit in de aanbieding: boogschieten. Het is natuurlijk ook mogelijk om lekker in de zon op ons terras te zitten met een drankje en te genieten van het prachtige uitzicht. Maar de omgeving nodigt ook uit om een heerlijke wandel- of fietstocht te maken.

Familiedag arrangement

Wij kunnen natuurlijk een arrangement op maat maken voor een familiedag die je niet snel zult vergeten. Dat kan inclusief koffie/ thee en vlaai in de middag en een heerlijke BBQ bij de blokhut waar de familie heerlijk privé kan bijpraten met elkaar.

Vaals en Zuid-Limburg

Vaals is de meest zuidelijke stad van Nederland en grenst aan zowel België als Duitsland. Het is een stukje buitenland in eigen land. Zeer bekend in Vaals is natuurlijk het drielandenpunt. Het is de moeite waard om een wandeling te maken door het Vijlener bos en een speciaal biertje te drinken bij de enige berghut van Nederland: “Het Hijgend Hert”. In Vijlen kun je tevens heerlijk eten bij restaurant Cuba Libre.

Jullie zijn natuurlijk helemaal niet verplicht op het terrein van de Outdoor Karting Vaals te blijven. Jullie gezelschap kan het terrein een paar uur verlaten voor een prachtige wandeling door de heuvels van Zuid-Limburg om vervolgens weer terug te keren voor een activiteit of een BBQ. Vraag ons naar de mogelijkheden!

 

Contact opnemen