Speciaal voor studenten, jongeren, verenigingen of iedereen die graag eens sportief uit zijn dak wil gaan, organiseert Outdoor Karting Vaals regelmatig een kart event in de late namiddag/avonduren.
Bent u geïnteresseerd, vul dan onderstaand aanmeldformulier in zodat wij nog beter met uw wensen rekening kunnen houden.

Wat willen wij organiseren:

“Arrive and Drive” Event

Inhoud arrangement

Le Mans race van 2 uur

  • Briefing
  • Teampresentatie
  • Le Mans race
  • Huldiging en beker voor de 3 beste teams

Aantal deelnemers per team: minimaal 4, maximaal 6
Prijs per team: €120,00
Minimale leeftijd: 16 jaar

Wat is een Le Mans race/Endurance?

Deze race is ideaal voor beginnende groepen die low-cost willen kennismaken met langeafstand racen.
Denk aan de “24 uur van Le Mans” of de “6 Sjtond va Vols”
Verschillende teams rijden 2 uur lang een langeafstandsrace. Het team dat de meeste ronden heeft gereden is uiteraard de winnaar. Elk team is verplicht regelmatig een pitstop in te lassen om van rijder te wisselen.

Vóór de race is er natuurlijk al uitgebreid nagedacht over de tactiek; welke rijder heeft altijd een wereldstart? Wie rijdt er beter in de regen? Wanneer plannen we de pitstoppen? Het is natuurlijk zonde om de opgebouwde voorsprong op de baan te verspelen. Allemaal zaken waar je als team vooraf over na moet denken.

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in of download het aanmeldformulier en lever dit in bij Outdoor Karting Vaals.

  • Klanten van Outdoor Karting Vaals dienen kennis te hebben genomen van de geldende reglementen en bijzondere voorschriften. Karten geschiedt geheel op eigen risico.