Op stap in Limburg kom je als vakantieganger of recreant niets te kort. Genoeg te doen voor de zoekers naar spanning en sensatie maar ook voor de mensen die rustig aan willen doen heeft Limburg veel te bieden.

Actief uitje

op stap in Limburg

Outdoor Karting Vaals is gelegen in het Selzerbeeldal, een prachtig natuurgebied. Hier verwacht je geen kartbaan. De omgeving en het natuurlijk hoogteverschil zorgen voor een unieke kart ervaring. Als je van sport, spanning en sensatie houdt, op stap bent in Limburg en op zoek naar een actief uitje, dan wil je deze ervaring niet missen!

Bij ons kun je je ook vermaken met een middag handboog- en/of kruisboogschieten. Of wat dacht je van blaaspijpschieten? Geen nostalgische blaaspijp van pvc met pijltjes van papier maar een echte blaaspijp en je schiet met echte pijltjes.

Op stap in Limburg

Een ochtend of middag karten is uitstekend te combineren met een bezoek aan het Drielandenpunt in Vaals of een mooie wandel- of fietstocht in de omgeving. ’s Avonds kun je heerlijk uit eten bij Ristorante Bellissima in Vaals.

Maar het is natuurlijk ook mogelijk om je een hele dag bij ons te amuseren. Wij kunnen voor families en groepen die een dag op stap in Limburg zijn lunch, picknick of BBQ organiseren. Het is wel belangrijk van te voren even te reserveren.

Zuid-Limburg en Vaals

Op stap in Limburg en met name Vaals, waan je je in het buitenland. Een prachtig heuvellandschap, veel attracties voor de kinderen en volwassenen Bourgondisch genieten van lekker eten.

In Zuid-Limburg bevindt zich het hoogste punt van Nederland, de Vaalserberg, die in de buurt van het Drielandenpunt een hoogte van 322,7 meter bereikt.