Door beweging is het mogelijk mensen even stil te zetten. Buitensportactiviteiten worden als middel ingezet om ervaringsgericht te leren, waarbij reflectiemomenten gebruikt worden om de deelnemers inzicht te geven in hun eigen rol in het interactieproces met anderen. Teambuilding activiteiten zijn een dynamisch en krachtig middel om een stuk bewustzijn en persoonlijke effectiviteit te stimuleren.

Perfecte locatie voor teambuilding activiteiten

Outdoor Karting Vaals is de perfecte locatie voor outdoor teambuilding activiteiten. Wij kunnen indien gewenst ook de deelnemers koppelen aan een teambegeleider maar het is ook mogelijk dat wij enkel als locatie dienst doen.

Teambuilding in Zuid-Limburg

Karten is een sport die zich uitstekend leent voor teambuilding activiteiten. De kartbaan is gelegen in een dal omringd door bossen en heuvels. Na het karten, boogschieten of een andere outdoor activiteit is het mogelijk tijdens een lunch of picknick te evalueren. Wij kunnen tevens diner, BBQ en/of borrel verzorgen.

Teambuilding specialisten

Tiem-O biedt in samenwerking met Outdoor Karting Vaals een programma waarbij leerervaringen op cognitief, emotioneel en fysiek niveau centraal staan. Zo worden geleerde lessen in drievoud verkend, doorleefd en verankerd. Met oog voor verschillende leerstijlen bieden we een innovatief en actief programma waarbij de teamleden ervaren waar het goed gaat en waar het beter kan.

Teambuilding activiteiten stimuleren het groepsgevoel, vergroot de harmonie en verbetert de samenwerking in het team, de groep of de afdeling. Teamleden leren elkaar in een nieuwe situatie kennen en worden uitgedaagd hun eigen gedrag onder de loep te nemen en te verbeteren.

Af en toe kan een bestaand team een boost gebruiken. Een boost met diepgang waarin patronen worden blootgelegd en besproken, en deelnemers een stapje verder zetten in het optimaliseren van hun samenwerking.

Teambuilding kan ook ingezet worden bij nieuwe teams, groepen of afdelingen. Een beginnend team versnelt het doorlopen van de fasen die nodig zijn om zich te ontwikkelen tot een goed functionerend team.

Meer informatie over teambuilding activiteiten van Tiem-O >>>

Omgeving Zuid-Limburg

Zuid-Limburg en Vaals in het bijzonder is een prachtig gebied dat geschikt is voor teamontwikkeling activiteiten. De natuur nodigt uit tot reflectie en rust. De locatie van Outdoor Karting Vaals en de sportieve activiteiten zorgen voor de beweging.

 

Contact opnemen